Study guides

☆☆

Q: What is 10 percent of 45 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

It is 50-5 = 45 dollars. 10% of 50 is 5.

10% would be $4.50 dollars so $18.00 would be 40% of $45 45 - 18 = 27

45.00 + (45 * 0.1) = ?45.00 + 4.50 = $49.50

$45

7.2 dollars

Percent means hundredths. So 10% of something = 10/100 = 1/10 of it. 10% of $45.00 = (10/100)(45.00) = $4.50 So 10% off $45 is $4.50 off $45 45.00 - 4.50 = $40.50

100% = 450 10% = 45 450 - 45 - 45 = 360 or 450 x 0.8 = 360

10% of $45.00 = 0.1 x 45 = $4.50 The discount is $4.50. The discounted price is $40.50.

To find 120 percent of a value, multiply the value by 1.2. In this instance, 1.2 x 45 = 54. Therefore, 120 percent of 45 dollars is equal to 54 dollars.

7500.00 dollars is 10 percent of 75000.00 dollars

45% of $124.00 = $55.80

10% of 150 = 15 15 x 3 = 45, so 30% of 150 = 45

45/10=4.5

$429.75

$45

$4,183.20

10 percent of 500000000 dollars is 5000000.

45 dollars plus a 7 percent increase gives a new value of $48.15

$460.00 + (45%) = $667.00

$75.00 - (45%) = $41.25

(45/100)*20 OR 45*0.20 Which both results in 9 dollars

35% of $45:= 35% * $45= 0.35 * $45= $15.75

(US$ 199) - 45% = 109.45 U.S. dollars

9.8 m *45/100 = 4.41 million dollars

10 percent of 2 dollars is 20 cents.