Study guides

☆☆

Q: What is 10 percent off 45 pounds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

45 + (10%) = 49.5

It is 50-5 = 45 dollars. 10% of 50 is 5.

10% of 45 dollars = 4.50 dollars

33.75. To calculate percent off, convert the percent into a decimal. So 25 percent = .25 as a decimal. Then multiply this by 45. .25*45 = 11.25. Then subtract this from 45. 45 - 11.25 = 33.75. You can also think of 25% as 1/4, and divide 45 by 4.

10/100 * 45 = 4.5

Related questions

35% off 45 pounds is -15.75 resulting in 29.25 pounds.

10 percent of 450 is 45.

49.5 pounds.

45

Percent means hundredths. So 10% of something = 10/100 = 1/10 of it. 10% of $45.00 = (10/100)(45.00) = $4.50 So 10% off $45 is $4.50 off $45 45.00 - 4.50 = $40.50

10% off of Â£45= 10% discount applied to Â£45= Â£45 - (10% x Â£45)= Â£45 - (0.10 x Â£45)= Â£45 - Â£4.50= Â£40.50

15% of 45 pounds= 15% * 45= 0.15 * 45= 6.75 pounds

45*.2 = 9 Since you want OFF 45lbs, 45-9 which is 36 So 20% off of 45lbs is 36lbs Hope this helped! :)

15% off of 45 = 85% of 45 = 45*85/100 = 38.25

45/10=4.5

70 percent (.70 or .7) x 45=31.5

10 percent off 50 = 4510% off of 50= 10% discount applied to 50= 50 - (10% * 50)= 50 - (0.10 * 50)= 50 - 5= 45

People also asked

Featured Questions