answersLogoWhite

0


Best Answer
Copy

divide it by 60.

135/60=2.25 minutes

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-09-25 15:20:06
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Add your answer:

Earn +5 pts
Q: What is 135 seconds in minutes?
Write your answer...
Submit

Related Questions

How many minutes and seconds are there in 135 seconds?

135 seconds is equal to 2 minutes 15 seconds.


How many minutes and seconds 135 seconds?

It is 2 minutes and 15 seconds


What is the conversion factor for seconds to minutes use the factor 135 seconds to minutes?

you divide by 60. 135/60 is 2.25 minutes.


How long is 135 minutes?

There are 60 seconds in a minute and 60 minutes in an hour, so 135 minutes is either 2.25 hours or 8100 seconds.


How many seconds are in 2 and a quarter minutes?

135.


How many seconds are in 2.25 minutes?

One minute is equivalent to 60 seconds.Thus, n minutes is equivalent to n(60) seconds.In this case, n = 2.25; thus, 2.25 minutes is equivalent to 2.25(60) seconds.2.25(60) = 135 secondsThus, there are 135 seconds in 2.25 minutes.2.25 times 60 =135 seconds


How many seconds in 2 hours and 15 minutes?

60 minutes in 1 hour=120 minutes in 2 hours Total minutes=135 60 seconds in 1 minute 135 X 60=8100 seconds


How many minutes are in 135 seconds?

2mts. & 15sec


How many minutes and seconds are in 135 seconds?

2 min. 15 sec. Well i got 2 minutes and 25 seconds. * * * * * The first answer was correct.


What is 2 minutes and one fourth?

2.25 mins is 135 seconds


How many seconds are in 2 minutes 15 seconds?

There are 60 seconds in one minute. Therefore, 2 minutes 15 seconds is equal to 2 x 60 = 120 + 15 = 135 seconds.


What are coordinates of the BOX Hole Meteor Crater?

22 degrees 36 minutes 46.25 seconds south and 135 degrees 11 minutes 43.19 seconds east


What is 135 minutes in hours?

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 135/60 = 2.25 hours. Simple!


What is The exact latitude and longitude location of Kyoto?

35 degrees 42 seconds North, 135 degrees 46 minutes 6 seconds East


How fast is 1.5 miles in 40 seconds?

1.5 miles = 40 seconds multiply both by 6 9 miles = 240 seconds = 4 minutes multiply both by 15 135 miles = 60 minutes = 1 hour


How many minutes and hours is 135 minutes?

60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.60 minutes = 1 hour so 135 minutes = 2 hours and 15 minutes.


How long does it take to do ten miles at 80mph?

7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.7 minutes and 30 seconds.


42 minutes plus 16 minutes 27 seconds?

answer in minutes AND seconds - 58 minutes and 27 seconds answer in seconds - 3,507 seconds


How muck is 135 min?

135 minutes can be converted to hours. 135 minutes is equal to 2 hours and 15 minutes. It could also equal one hour and 75 minutes. There are 60 minutes in an hour.


How many hours are in 135 min?

There are sixty minutes in one hour, so 135 minutes is 135/60 or 2.25 hours.


How many minutes and seconds in 321 seconds625 seconds542 seconds and 203 seconds?

321 seconds - 5 minutes 21 seconds 625 seconds - 10 minutes 25 seconds 542 seconds - 9 minutes 2 seconds 203 seconds - 3 minutes 23 seconds


What is 10 minutes and 21 seconds pluss 11 minutes and 58 seconds?

10 minutes + 11 minutes = 21 minutes 58 seconds + 21 seconds = 79 seconds 79 seconds = 1 minute and 19 seconds 21 minutes + 1 minute and 19 seconds = 22 minutes and 19 seconds


How many minutes an seconds is 371 seconds?

6 minutes, 11 seconds


What is 7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds?

7 minutes and 52 seconds plus 3 minutes and 43 seconds is 11.583 minutes OR 11 minutes 35 seconds.


What is 12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds?

12 minutes and 22 seconds minus 2 minutes and 32 seconds = 9 minutes and 50 seconds.