Study guides

☆☆

Q: What is 15 percent added to 450 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

450 dollars

9000 = 100% 900 = 10% 450 = 5% 900 + 450 = 1350 = 10% + 5% = 15% Answer: 1350 dollars

15 percent percent of 450 = 0.675.

15% of 450 = 15% * 450 = 0.15 * 450 = 67.5

.15 x 450 = 67.50 so you would end up paying 450 - 67.50 = 382.50 (not including tax)

It's $450 off, $2,550 still on.

450-15%=450*.85=450=382.5

435

Call the number you are looking for N, then .15N=450 So N= 450/.15=3000So 450 is 15 percent of 3,000

It is 45000.

67.5

15 percent of 15 dollars is 2.25 dollars off, leaving 12.75

15%% rate:= 67.50/450 * 100%= 0.15 * 100%= 15%

15 percent of ten dollars is 1.50

517.5

firstly, find 15 per cent of 450, by dividing 450 by 100 and then multiplying it by 15. After you've found this, subtract this from 450. :)

15% of 3000 = 450

15 dollars.

2 percent of 15 thousand dollars is 300 dollars.

15 percent of $100.00 is $15.00

20% of 15 dollars = 3 dollars

3 dollars is 15% of $20.

15% of 900 dollars = (15/100)*900 = 135 dollars.

15 percent of 120 dollars is 18 dollars. If you take it away from the 120 dollars, there are 102 dollars remaining.

It is: 270 dollars