Study guides

☆☆

Q: What is 15 percent off a 115 dollar item?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

114.4 USD

It is: 349 - 209.4 = 139.60 dollars

35% of 115 = 40.25

It is: 115-11.5 = 103.5

$60 at 40% off = $36; $40 at 20% off = $32. You spent $68 to buy $100 of merchandise; you saved $32. Discount on total purchase is 32% (100 - 68 = 32).

86.25

38.36

Subtracting 60 percent from 115 gives 115 x (1 - (60/100)) = 115 x 0.4 = 46

Subtracting 109 percent from 115 gives 115 x (1 - 109/100) = 115 x (-0.09) = -10.35.

15% off 115 pounds = 115 pounds - (0.15 x 115 pounds) = 97.75 pounds

10% off of 115 dollars = 90% of 115 dollars = 115*90/100 = 103.50 dollars

15% of 25 is 3.75 and so 25-3.75 = 21.25 dollars

People also asked