Best Answer

15% of 99 is 14.85 so the amount you would be paying after 15% off would be

(99 - 14.85) = 84.15. An easier way for such problems is as follows. If you are getting 15% off of some amount, then it means that you have to pay only

(100 - 15)% = 85% of the original amount. So instead of finding 15% of 99 and then subtracting it from 99, just find 85% of 99 which is also (99) x (85/100) = 84.15 (you get the same answer).

Study guides

☆☆

Q: What is 15 percent off of 99?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

14.85

30% off 99 = 70% left of 99 = 99*70/100 = 69.3

99% off of $95.00 would be $95.00 - $94.05 = $0.95

10% of 99 is 9.9= $9.90

13.72 x .15 = 2.06 (percent off)

Related questions

14.85

14.85

.15 * 660 = 99

30% off 99 = 70% left of 99 = 99*70/100 = 69.3

59.4

150

20% off of $99 = $79.2 = 20% discount applied to $99 = $99 - (20% * $99) = $99 - (0.20 * $99) = $99- $19.8 = $79.2

5.49 with 15 percent off is 4.6665.

99% off of $95.00 would be $95.00 - $94.05 = $0.95

10% of 99 is 9.9= $9.90

15 percent off of 399 results in 339.15

13.72 x .15 = 2.06 (percent off)