Study guides

Q: How long to drive 7 miles at 40 mph?

Write your answer...

Submit

Related questions

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.

To find out how long it will take to drive 470 miles at 40 mph, divide 470 by 40. The answer is 11.75 hours or 11 hours and 45 minute.

30 minutes (mph= miles per hour)

40 minutes.

It will take 1 hour and 30 minutes to drive 60 miles at 40 mph. You can go 40 miles in 1 hour, therefore you will go 20 miles in half an hour. 40 + 20 = 60 miles.

19.82 hours

Time = Distance/Speed = 25 miles/40 mph = 0.625 hours = 37.5 minutes.

At 40 mph, it would take you 1 hour 30 minutes to drive 60 miles.

8 minutes

22.5 minutes.

About 9 minutes.

25.5 minutes.

60/40 = 1.5 hours

40 miles for every hour you drive.

1 hour, 40 minutes at 12 mph

60 miles at 40 mph will take 1 hour 30 minutes.

1h:52m:30s

About 35/40 mins

22 hours 40 minutes @65 mph

37 minutes at 66 mph

2 hours.

6 hours 48 minutes.

About 2 hours 30 minutes.

40/50 = 0.8 hour = 48 minutes

Time = Distance/Speed = 70/40 = 1.75 hours.