answersLogoWhite

0


Best Answer

Well, one year is 52 weeks, so 52+6=58 weeks.

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2010-01-04 22:06:47
This answer is:
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides
๐Ÿ““
See all Study Guides
โœ๏ธ
Create a Study Guide

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 1 year 6 weeks equals how many weeks?
Write your answer...
Submit
Related questions

85 weeks equals how many years?

1 year and 33weeks.


3 years equals how many weeks?

There are 52 weeks in 1 year, so in 3 years there would be 156 weeks.


How many years is 99 weeks?

99 weeks equals 1 year, 10 months and 3 weeks calendar years


1 year equals how many month?

12 months=(365 days) (366 days for leap year))= (52 weeks)


How many weeks do you have in a year?

52 weeks= 1 year


How many weeks equals 204 days?

29 weeks and 1 day.


How many weeks exactly in a year?

1 year = 52.1494708995 weeks.


1 month equals how many weeks?

4


How many weekdays in a year?

52 weeks equals 1 year . 5 x 52 = 260 The number of weekend days can be determined by: 2 * 52 = 104 5 weekdays in a week multiply by number of weeks in a year = weekdays/year


How many weeks equal to 1 year?

52 weeks.


How many weeks are in 1 year and 37 weeks?

89


How many weeks are there in 1 year and 22 weeks?

theres 208 weeks!:)


How many weeks in 1 calendar year?

52 weeks, plus 1 day in a "normal year, 2 in a leap year.


How many weeks are in one calendar year?

There are 52 weeks in a year. They are 52 weeks on a 1 calender year.


How many weeks were in the year 1996?

There are 52 weeks in 1 year. Or, to be precise, there are exactly 52.1775 weeks in a year.


How many weeks in one calendar year?

There are 52 weeks in a year. They are 52 weeks on a 1 calender year.


How many weeks on a year?

1 ordinary calendar year = 521/7 weeks 1 leap calendar year = 522/7 weeks


How many weeks between January 1 and July 30?

30 weeks in a normal year and 30 weeks and 1 day in a leap year.


How many weeks between Feb 1 and May 31?

17 weeks in a normal year or 17 weeks and 1 day in a leap year.


How many weeks are in 1 and a half years?

1 year is 52 weeks... 1/2 year is 26 weeks so the magical answer is = 78 weeks


36 weeks and 2 days equals how many months?

Depends on the time of the year. Roughly 8 and 1/2 months.


How many weeks in an average year?

52 weeks and 1 day in a normal year, 52 weeks and 2 days in a leap year.


How many weeks plus 1 day is 1 year?

52. (and 52 weeks + 2 days in a leap year).


How many weeks are in year 2011?

52 weeks and 1 day


How many years is in 6561 weeks?

1 year = 52 weeks 1 year*6561 weeks/52 weeks = 126.1731 years