Q: 85 weeks equals how many years?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

52 weeks ≈ 1 year → 85 weeks ≈ 85 ÷ 52 years = 1 33/52 years ≈ 1.635 years

There are 595 days in 85 weeks.

4435 weeks 31046 days 745104 hours 44706240 minutes 2682374400 seconds

i can't tell you but here's a hint: there are 10 years in a decade so 85 divided by 10 is......(round 85 to 80)

18x6=108 108-23=85 Your answer is 85.

Related questions

52 weeks ≈ 1 year → 85 weeks ≈ 85 ÷ 52 years = 1 33/52 years ≈ 1.635 years

There are 595 days in 85 weeks.

85 percent of 9 years is 0.85 * 9 equals 7.65 years.

Who the F measures someone's lifespan in weeks? Madison lived to 85 years and 3 months.

85 days is 12 weeks and 1 day.

That depends what it is 85 percent of.

4435 weeks 31046 days 745104 hours 44706240 minutes 2682374400 seconds

2 years, 1 month, two weeks.

85 kilometers is equal to 85,000 meters.

There are 2.54 centimeters in an inch. That divides out to 33.46 inches.

85 days.

3 kilogram = 105.821 885 85 ounces