answersLogoWhite

Top Answer
User Avatar
Wiki User
Answered 2010-11-08 20:38:06

20% off of 35 pounds = 100-20 = 80 percent of 35 pounds

= 35*80/100 = 28 pounds

345
๐Ÿ™
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
๐Ÿ˜‚
0
User Avatar

Your Answer

Related Questions


35% off 45 pounds is -15.75 resulting in 29.25 pounds.


Assuming this question is "What is 35% of 20 pounds ?", the answer is 0.35 * 20 = 7 pounds.


35 percent of 20= 735% of 20= 35% * 20= 0.35 * 20= 7


20 - 35 = -15If you take 35% off 20, you get 13.35 off of 20 is 20 - 35 = -15.


15% of 35 = 5.25 pounds


35% of 8 pounds:= 35% * 8= 0.35 * 8= 2.8 pounds


Well, 20 percent of 35 is 7. I hope that's what you were asking.


35 is 175% of 20.


35% of 20 = 35% * 20 = 0.35 * 20 = 7


120.00 with 35 percent off is 78.00.


35% of 500 pounds= 35% * 500= 0.35 * 500= 175 pounds


A discount of 40% off £35.00 is £14.00, meaning you will only pay £21.00


This would be 35x0.8, because reducing 20% from 100% is 80%, or 0.8 Therefore your answer is 28


35 percent = 0.35 or 35/100 or 7/20


35% of 6 pounds:= 35% * 6= 0.35 * 6= 2.1 pounds


7 of out 20 in percent is (7/20)*100 = 35 percent.


You would reduce it by 8.75 - giving you a new total of 26.25


35 percent because 20 times 5 is 100. 7 times 5 is 35. 35 is your answer


20% of 35 = 1/5 * 35 = 7


7 is what percent of 20 = 35%% rate:= 7/20 * 100%= 0.35 * 100%= 35%



The answer depends on whether the "then 35 percent" applies to 35 percent of what was left or of the original sum.


35 - 20% = 35 x (1 - 20/100) = 35 x 0.8 = 28


Percent or per cent means per 100 so 35 percent as a fraction is 35/100. We can simplify this fraction to 7/20. So 7/20 or 35/100 is equivalent to 35 percent.


120.00 dollars with 35 percent off is 78.00 dollars.



Copyright ยฉ 2021 Multiply Media, LLC. All Rights Reserved. The material on this site can not be reproduced, distributed, transmitted, cached or otherwise used, except with prior written permission of Multiply.