Best Answer

20 percent off 60 students = 48 students

20% off of 60

= 20% discount applied to 60

= 60 - (20% * 60)

= 60 - (0.20 * 60)

= 60 - 12

= 48

Study guides

☆

Q: What is 20 percent off 60 students?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

60% of 20 is 12. 60% off 20 is 8.

12% (Percent)

20 percent of 75 is 15 20 percent off of 75 would be 60 If an item cost $75 and was marked at 20% off, then the price would be $60

20 percent off of 60.00 = 48.0020% off of 60= 20% discount applied to 60= 60 - (20% * 60)= 60 - (0.20 * 60)= 60 - 12= 48

60

10 percent of 60 students is 6 students.

10 percent = 60/10 = 6 10 percent + 10 percent = 6 + 6 = 12 20% of $60 is $12

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

20 dollars are 100 percent. You want 40 percent off, that means you want 60 percent. 20/100 = 0.2 is 1 percent that value times 60 gives the wanted 60 percent. You have to pay only 0.2 times 60 = 12 dollars instead of 20 dollars.

It is: 20-12 = 8 dollars

40% off of 20 dollars = 60% of 20 dollars (100 - 40 = 60) = 20*60/100 = 12 dollars

$30 off, which makes the item $20.

People also asked