Loading...

57

55 cents

18 + 25 + 32 = 75

no, because $10+10 cents +5 cents=$10.15

25 + 18 = 43

18 Dollars and 25 cents.

55 cents

-18 + 25 = 7

-18 + 25 = 7

25 cents plus tax which totals to about 30 cents

3 quarter and 25 cents

75 cents. One half dollar is 50 cents, and one fourth of a dollar is 25 cents. So, 50 plus 25 equals 75.

A nickel is worth 5 cents. A quarter is worth 25 cents. Together the total is 30 cents.

25

160

109 you can plus like this: (19+1)+20+20+(1+1+18)+4+25

answer to the question is 25 cents per pound plus tax which is 32 cents per pound

you just add 6x+9x to get 15x then minus 25 from 18 to get -7 thus the answer will be 15x-7

7+-25=-18

-25 + 43 = 18

Yes. 11 * 1 cent and 7 * 2 cents does the trick for Eurocents.

Yes. 11 * 1 cent and 7 * 2 cents does the trick for Eurocents.

25 cents plus 5 cents = 30 cents. One of these coins is not a nickel.

y= -25

25 + 2*10 + 1 = 46 cents