Q: How many cents plus quarters make a dollar?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

4 quarters make up a dollar.

200. A quarter (quarter dollar) is 25 cents, 25/100 of a dollar. Eight quarters equals 2 dollars = 200 cents = 200 pennies.

There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.

Each Quarter is ¼ of a Dollar or 25 Cents SO ...3 x 25 = 75 Cents.

The word "cent" means 100. There are 100 cents in one dollar. There are 100 cents in one US Dollar and also 100 (EU) cents in one euro. One Hundred (100) cents make one (1) dollar. * 100 pennies * 50 Nickels * 10 dimes * 4 quarters * 2 Half Dollars

Related questions

4 quarters = 1 dollar = 100 cents

4 quarters which equals 100 cents; 100 cents=1 dollar

1 quarter = 1/4 dollar = 25 cents = 0.25 dollars 4 quarters = 1 dollar 40 quarters = 10 dollars

Fifty cents doesn't make one dollar. It is only half of a dollar. To get a dollar you need 4 quarters or 2 fifty cent pieces.

3. One quarter is worth .25 cents or one quarter of one dollar. .75 cents is 3/4 of a dollar and requires three quarters.

4 quarters make up a dollar.

A dollar is 100 cents, a quarter is 25 cents, and a nickel is 5 cents. Thus a dollar is composed of 4 (100/25) quarters, or 20 (100/5) nickels. Therefore there are 5 times as many nickels in a dollar as there are quarters. Another way to look at it is to say that there are 5 nickels in a quarter, so there are 5 times as many nickels as quarters in any amount.

200. A quarter (quarter dollar) is 25 cents, 25/100 of a dollar. Eight quarters equals 2 dollars = 200 cents = 200 pennies.

One quarter is 25 cents, and one dollar is 100 cents. Thus, we can calculate that one dollar equivalents four quarters. So, 10 dollars = 4 x 10 = 40 quarters.

Each Quarter is ¼ of a Dollar or 25 Cents SO ...3 x 25 = 75 Cents.

There are 4 quarters in one dollar. Three of them then have 3X4 =12 quarters. There are three more in seventy five cents (0.75). All together there are 12+3 =15 quarters.

The word "cent" means 100. There are 100 cents in one dollar. There are 100 cents in one US Dollar and also 100 (EU) cents in one euro. One Hundred (100) cents make one (1) dollar. * 100 pennies * 50 Nickels * 10 dimes * 4 quarters * 2 Half Dollars