Best Answer

You would reduce it by 8.75 - giving you a new total of 26.25

Q: What is 25 percent off 35 pounds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

20% off of 35 pounds = 100-20 = 80 percent of 35 pounds = 35*80/100 = 28 pounds

35% of 25= 35% * 25= 0.35 * 25= 8.75

15% of 35 = 5.25 pounds

35% of 8 pounds:= 35% * 8= 0.35 * 8= 2.8 pounds

25*1.4=35 35

Related questions

20% off of 35 pounds = 100-20 = 80 percent of 35 pounds = 35*80/100 = 28 pounds

35% off 45 pounds is -15.75 resulting in 29.25 pounds.

25% off of 35 dollars = 75% of 35 dollars [ 100 - 25 = 75] = 35*75/100 = 26.25 dollars

35% of 25= 35% * 25= 0.35 * 25= 8.75

15% of 35 = 5.25 pounds

35% of 8 pounds:= 35% * 8= 0.35 * 8= 2.8 pounds

25*1.4=35 35

A discount of 40% off £35.00 is £14.00, meaning you will only pay £21.00

35% of 500 pounds= 35% * 500= 0.35 * 500= 175 pounds

21 pounds.

120.00 with 35 percent off is 78.00.

If you want to take 25% of off 140. Multiply 140 by .4 to find 25% (this is 35). Then subtract 35 from 140: 140-35 = 105. You could also subtract 25 from 100: 100-25 =75. Then multiply 140 by .75 and you will get 105.