Best Answer

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

Q: What is 25 percent off of 36 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 36 = 9. Therefore, 25 percent of 36 dollars is 9 dollars.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

$32.40

75% off of 36 = 25% left of 36 = 36*25/100 = 9

$180 x 0.20 = $36$180 - $36 = $144

Related questions

To find 25 percent of a value, multiply the value by 0.25. In this instance, 0.25 x 36 = 9. Therefore, 25 percent of 36 dollars is 9 dollars.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

It is 32.4 dollars

$7.20

$32.40

25% off of 36 months = 75% of 36 months = 36*75/100 = 27 months

75% off of 36 = 25% left of 36 = 36*25/100 = 9

deduct 36 dollars - to get $144 !

$180 x 0.20 = $36$180 - $36 = $144

9 is 25 percent of 36.

$36 is 60% of $60 .

30 percent of 120 dollars = 36 dollars.