Q: What percent of 60 dollars is 36 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

60% = 0.60 60% off $60 = $60 x 0.6 = $36 Your cost will be $60 - $36 = $24

36%

60% of 36 is 21.6

60 percent of 5 dollars is 3 dollars

70 percent of 60 dollars = 42 dollars.

60 percent of 2000 dollars would be 1200 dollars. 2000*.60= 1200

25 percent off of 36 dollars would be 9 dollars off.

36 / 60 = 0.6 = 60 %

30 percent of 120 dollars = 36 dollars.

36 60 times .60

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

That is 60 dollars.