Study guides

Q: What is 26 plus 16 estimated is?

Write your answer...

Submit

Related questions

26 + 16 +16 = 58

26 plus 16 plus 84 is equal to 126.

16 + 10 = 26

46

16 plus ten more(26), Five less(21), plus ten more(31), Five less(26).easy: 26 (pattern is +10,-5,+10,-5)

26 plus 46

13 + 16 + 18 + 20 + 21 + 26 + 27 + 27 + 28 + 36 + 39 + 42 + 43 = 356

-16+(-10) = -26

15x26=390

16

13+13=26

26 + 26 + 26 + 26 = 4 x 26 = 104

It is 112

96

It equals 113.

26 feet

The answer is 192. Simply add up all of the numbers arithmetically like you would for two plus two. To make sure the answer is correct, check your work using a calculator.

x+16=26Subtract 16 from both sides and you will find that is equal to 10, x=10 and that's its value.

07:26 the following morning.

It is 16 miles and an estimated 26 minute drive according to Google Maps.

This can be written as 16 + x = 42. We know that x, or your "something" is exactly 16 less than 42. All you would have to do to solve it would be to subtract 16 from 42. 42-16=26 so your x value is 26.

The answer is 156. Simply add the numbers together like you would for two plus two. To check your work, a calculator is the best option. Another option is doing 26 multiplied by 6 where you aso get 156

so 26 = 4r so r = 6½

13+13=26

It is 1,057.17 miles and an estimated driving time of 16 hours and 26 minutes according to MapQuest.