Study guides

Q: How many 5 cents in 55 cents?

Write your answer...

Submit

Related questions

A nickel is 5 cents, so 55 nickels = 55*5 = 275 cents, or $2.75

fifty-five 1 quarter = 25 cents = 5 nickels = 5 x 5 cents 11 quarters = 275 cents = 55 nickels = 55 x 5 cents

A nickel is worth 5 cents so 55 nickels are worth 5 * 55 = 255 cents, or $2.55

55-100

A nickel is 5 cents. $2.75 is 275 cents. 275 / 5 = 55 nickels.

You will make 55 cents with 12 coins by using 5 pennies, 3 dimes, and 4 nickels.5 pennies, 3 dimes, and 4 nickels will make 55 cents with 12 coins.

fifty five dollars and 5 cents or 55 cents and a half of a cent

60

a nickel (5 cents) and a half-dollar (50 cents)

3 times 10 cents, 4 times 5 cents,5 times 1 cent

5 grams for .55 cents

11 of them.

55

A fifty cent piece and a nickel equals 55 cents. If it's a riddle stating, "I have two coins that equals 55 cents, and one is not a nickel", the answer is still a fifty cent coin and a nickel. One is not a nickel, but the other one is.

55 cents

5 nickels and three dimes

5 cents

5 cents

2 quarters, 5 pennies

0.55 dollars or 55 cents

3 ways. 10 cents+10 cents+10 cents=30 cents 20 cents+10 cents=30 cents 5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents+5 cents=30 cents Hope that helped you

5 cents (or 5 pennies)

25 cents * (1 nickel / 5 cents) = 5 nickels

5

17 dollars/5 cents = 1700 cents/5 cents = 340

People also asked