Study guides

☆

Q: What is 40 percent off 14 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

what is 40% off of 26 dollars

14 dollars.

40/100 x 35 = 14 35-14=21 Therefore $21 :)

It is $14. If you are buying something that is 40% off and originally $35, your cost will be $21. You are saving $14.

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

40% of 98 dollars is 39.20 dollars

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars

51.6 dollars.

8 dollars

100 dollars

Six dollars

It will be 160 dollars

240 dollars

40% off $40 = $16 dollars, thus you should pay $24 for the item.

40% off $148 is $88.80

10 percent of 442 dollars is $44.20, so 40% is $176.80 .

40/100*110=44 dollars

50% off 80 dollars = 40 dollars.

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

40 percent of 50 = $20

Subtracting 10 percent from 40 dollars gives 40 x (1 - (10/100)) = 36 dollars.

40 dollars

32 dollars