Best Answer

30% off of 40 dollars = 70% [left] of 40 dollars = 40*70/100 = 28 dollars

Study guides

☆☆

More answers

It's 12 dollars.

Q: What is 30 percent off 40 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

you do 40*.25 and get 10. that means you have $10 off and the new total is $30

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

Is this 60% OFF OF 30 dollars or 60% OF 30 dollars? 60% OF $30 is 30*.60 = $18 60% OFF of $30 would be subtracting that 60% off of it. $30 - $18 = $12 60% OFF of $30 would be the same as 40% OF $30

40% off $40 = $16 dollars, thus you should pay $24 for the item.

40% of 120 dollars = 120*40/100 = 48 dollars. So 40% off = 120 - 48 = 72 dollars.

Related questions

To mana

30% of 88 dollars is 26 dollars 40 cents. So 30% off 88 dollars leaves 61 dollars 60 cents.

40 percent off of 109 dollars is 43.6 dollars.

40% off $50 = $50 - (0.4 x $50) = $30

50 dollars - 40% = 60% [left] of 50 dollars = 50*60/100 = 30 dollars.

40% of 30 equals 12 dollars

you do 40*.25 and get 10. that means you have $10 off and the new total is $30

what is 40% off of 26 dollars

40 % of 40 dollars = 40/100 * 40 = 0.4 * 40 = 16 dollars off 16 dollars off 40 dollars = 40 - 16 = 24 dollars

Is this 60% OFF OF 30 dollars or 60% OF 30 dollars? 60% OF $30 is 30*.60 = $18 60% OFF of $30 would be subtracting that 60% off of it. $30 - $18 = $12 60% OFF of $30 would be the same as 40% OF $30

Its "30 dollars". use calculators brother it saves times.

40 percent of $36 dollars equals $14.40, so 40 percent off $36 leaves $21.60 remaining.