Study guides

Q: What is 40 percent off 150?

Write your answer...

Submit

Related questions

40% off would give you a new total of 150.

40/100 x 150 = 60

40% of 150 = 150*40/100 = 60

40 percent of 150,ooo.oo

150% of 40= 150% * 40= 1.5 * 40= 60

150% of 40 is the same as 40 times 1.5, which is 60.

3.75

150 is 40% of 375

The 40% would be $100, so the discounted price is $250 - $100 = $150.

40 percent of 150 = 6040% of 150= 40% * 150= 40%/100% * 150= 60/1 or 60

Percent off means you calculate the percentage then subtract from the original amount. Or you can calculate (100% - X %) on the original amount. So in this case 100% - 40% =60% --> 0.60. Multiply 0.60 x $150 = $90 (you are getting $60 off of the original price, 0.40 x 150 = 60)

60

150 of 40 percent = 60150 of 40%= 150 * 0.40= 60

67.2 is 40 percent off of 168.

25 percent off of 40 is 30.

40 percent off of 125 is 75.

40 percent off of 50.54 is 30.32

30% off 150 = 150 - (0.30 x 150) = 105

It is: 60/150 times 100 = 40%

60 = 150% of 40 because 60 / 1.5 = 40

30% off $150 = $150 - (0.30 x $150) = $105

64.00 is 40 percent off of 160.00

60/40 x 100 = 150%

20 percent of 150 is 120.00 or 30.00 off.

40 percent off of 36.99 is 22.194.