Q: What is 40 percent off 250 pounds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

100 dollars

100. 250/100*40=100.

40% off = 60% left. 60% of 60 pounds = 60*60/100 = 36 pounds

60/100 x $250 = $210 $250- $210= $40

250 is 40% of 625.

Related questions

40% of 250% = 1True. So 40% % of 250% = 0.01

40 % of 40 is 16 40% off is 40-16=24

100 dollars

20% off of 50 pounds is 40 pounds total!

100. 250/100*40=100.

The 40% would be $100, so the discounted price is $250 - $100 = $150.

60/100 x $250 = $210 $250- $210= $40

40% off = 60% left. 60% of 60 pounds = 60*60/100 = 36 pounds

250 is 40% of 625.

100/250 x 100 = 40 Therefore, 100 is 40 percent of 250.

A discount of 40% off £35.00 is £14.00, meaning you will only pay £21.00

290