Q: What is 40 percent off 60 pounds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

So: 60 % remaining 60 % = 60 / 100 = 0.6, 0.6 * 20 = 12 pounds

60% off 699 = 40% of 699 = 699*40/100 = 279.6

60% off 75.00 = 40% of 75.00 = 75.00*40/100 = 30.00

40% off 150 is 60% of 150 = 150*60/100 = 90

40% off of 68 = 60% of 68 = 68*60/100 = 40.8

Related questions

So: 60 % remaining 60 % = 60 / 100 = 0.6, 0.6 * 20 = 12 pounds

So, 60% of 200 pounds = 60/100 * 200 = 0.6 * 200 = 120 pounds

It is 60.

60% off 699 = 40% of 699 = 699*40/100 = 279.6

60% off 75.00 = 40% of 75.00 = 75.00*40/100 = 30.00

40% off 150 is 60% of 150 = 150*60/100 = 90

40% off of 68 = 60% of 68 = 68*60/100 = 40.8

100-60=40. 3.49/100*40 = 1.396

40% off = 60% 60% of 21 dollars = 21*60/100 = 12.60 dollars

40% off of 10.00 is the same as 60% of 10.00 which is 10.00*60/100 = 6.00

60% off 49.99 = 40% [left] of 49.99 = 49.99*40/100 = 19.97

To calculate 40 percent off of 160, you first convert 40 percent to a decimal by dividing by 100, which gives you 0.40. Then, you multiply 0.40 by 160 to find the discount amount. 0.40 x 160 = 64. Therefore, 40 percent off of 160 is 64.