Study guides

☆

Q: What is 40 percent off 96 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40% of 240 dollars = 96 dollars.

The new total is 57.60

40% off 160 = 160 - (0.4 x 160) = 96

40% of 96= 40% * 96= 0.4 * 96= 38.4

35% of $96 is $33.60. If you give 35% off, the person will pay $62.40.

120 x .20= 24 $24 dollars off $120= $96

40% off of 160 = 60% left of 160 = 160*60/100 = 96

96 dollars - 30% = 70% of 96 dollars = 96*70/100 = 67.20 dollars.

40 to 96 is a 140% increase.

It is: 96%

96 is 40% of 240

So, 30% of 320 dollars = (30 / 100) * 320 = 0.3 * 320 = 96 dollars

40% of 240 = 240*40/100 = 96

That would be 0.2 X 96 == 19.2 ... OR $19.20

96.

76.80

96

Subtracting 25 percent from 96 gives 96 x (1 - (25/100)) = 72.

2400*4/100 = 96

Leaves a balance of 96

Leaves a balance of 96

60% off 160 is 0.6 x 160 = 96 which mean the discount is 96 and the cost is 160-96 = 64

15 percent of 96 percent = 0.15 x 96 percent = 14.4 percent

$7.20

40 + 96 = 136