Study guides

☆☆

Q: What is 45 minutes plus 20 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

80 minutes, or 1 hour 20 minutes

1 hour and 30 minutes

45 + 20 = 65

45 minutes at 350F plus 7 minutes per pound = 140 + 45 = 185 minutes = ~3 hours

3 hours, 35 minutes, and 45 seconds plus 1 hour, 45 minutes and 30 seconds is 5 hours, 21 minutes, and 15 seconds.

45 + (20%) = 54

It is: 120 minutes plus 45 minutes = 165 minutes

(20 hours 30 minutes) - (5 hours 45 minutes) = 14 hours 45 minutes.

150 minutes or 2 hours 30 minutes.

1Hour & 30Mins..

The answer is 20+25=45

its 1h15 min

People also asked