Study guides

☆☆

Q: What is 60 miles divided by 60 seconds?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

At 200MPH it takes 18 seconds to go one mile 200MPH divided by 60 minutes in a an hour gives 3.3 miles in one minute. And, 60 seconds (one minute) divided by 3.3 imiles is 18 seconds

There are 10 hours in 36,000 seconds. 36000 divided by 60 seconds/minute divided by 60 minutes/hr = 10 hours

40 miles x 5,280 feet per mile = a lot a lot divided by 60 minutes divided by 60 seconds = 58.67 feet per second

Degrees are divided into minutes. Minutes are divided into seconds. Degrees, minutes and seconds.Every degree is divided into 60 minutes.

The distance is 2,462 miles.Light travels at 670,616,629 mph.2,462 / 670,616,629 mph equals 0.000003671248063 hours.Multiply by 60 for minutes equals 0.000220274883759 minutes.Multiply by 60 for seconds equals 0.013216493025555 seconds.So about 13 thousands of a second (milliseconds).- Or -670,616,629 mph divided by 60 minutes per hour equals 11176943.82 miles per minute.11176943.82 miles per minute divided by 60 seconds per minute equals 186282.4 miles per second.2,462 miles divided by 186282.4 miles per second equals 0.013216493025555 seconds or 13.2 milliseconds.

Just like an hour, a degree is also divided into 60 minutes, each of which is divided into 60 seconds - so, one degree has 3600 seconds. Often called "arc-seconds", to avoid confusion.

Each angle minute is divided into 60 seconds.

For precision purposes, degrees of longitude and latitude have been divided into minutes (') and seconds ("). There are 60 minutes in each degree. Each minute is divided into 60 seconds. Seconds can be further divided into tenths, hundredths, or even thousandths.

You divide 380 by 60= 6.3. 60 divided by 3= 20. 380 seconds is 6 minutes and 20 seconds.

1400 divided by 60.

43200 divided by 60 (because there's 60 seconds in a minute)=720. 720 divided by 60(because there's 60 minutes in an hour)= 12. There are 12 hours in 43200 seconds.

60. There are 360 degrees in a circle, each degree can be divided into 60 minutes and each minute divided into 60 seconds.

People also asked