answersLogoWhite

0


Best Answer

61% of 60

= 61% * 60

= 0.61 * 60

= 36.6 minutes or 36 minutes 36 seconds

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2012-06-16 13:01:16
This answer is:
๐Ÿฆƒ
0
๐Ÿคจ
0
๐Ÿ˜ฎ
0
User Avatar
Study guides

Elections and Voting

25 cards

Why are you interested

In a 1941 speech what were the four items Franklin Roosevelt spoke to Congress about

Why is it compulsory to vote

Will a 5x7 speaker fit in a 4x6 speakers position

โžก๏ธ
See all cards

Math and Arithmetic

11 cards

How do you convert 12080 gallons per month into liters per hour

Convert 60 miles per hour into meters per second

721 lbs per week into kg per second

88 inches per second into miles per day

โžก๏ธ
See all cards

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 61 percent of 60 minutes?
Write your answer...
Submit
Related questions

How many hours minutes and seconds are there in 61 days?

61 days = 61 x 24 = 1464 hours = 61 x 24 x 60 = 87,840 minutes = 61 x 24 x 60 x 60 = 5,270,400 seconds


What is 60 minutes as a percent?

60 minutes is 100% of one hour.


How many miles per hour is covered by running 2.58 miles in 61 minutes?

2.58 miles / 61 minutes * 60 minutes/hour ~= 2.538 mph


What is the 2 percent of 60 minutes?

2% of 60 min is 1.2 minutes


What percent of 60 minutes is 36 minutes?

36 / 60 = 0.6 = 60 %


How many hours and minutes is 3715 minutes?

60 minutes = 1 hour so 3715 minutes = 61 hours 55 minutes.


12 minutes is what percent of 60 minutes?

20%


What percentage of 60 minutes is 30 minutes?

50 percent.


What percent of 60 minutes is 25 minutes?

It is: 41.67% rounded


What percent of 60 minutes is 40 minutes?

40/60*100 = 2/3*100 = 66.6%


What percent of 60 minutes is 10 minutes?

It is: 10/60 times 100/1 = 16.67% rounded


What percent of an hour is 10 minutes?

1hour = 60 minutes therefore. 10 minutes/60 minutes x 100% = 16.67%


What is 75 percent of a hour?

There are 60 minutes in one hour. Therefore, 75 percent of one hour is equal to 75/100 x 60 = 45 minutes.


How many question can you get wrong out of 200 questions and theres a 70 percent to pass?

You can get 60 questions wrong and get a 70 percent but if you get 61 wrong you are at a 69.5 percent.


How many hours are in 375 minutes?

61/4 hours =375 minutes. you have to divide 60(1hour) into 375 then that will give you the answer.


What is 380 seconds in minutes?

60 seconds = 1 minute so 380 seconds = 6 minutes 20 seconds or 61/3 minutes.


60 minus 51 What is the percent?

61 - 51 = 9 9 / 60 = .15 therefore 9 is 15% of 60.


What percent of one day is 60 minutes?

4.2%


How many times does 60 go into 600?

10 times.


How much is 2hours and 61 minutes?

There are 60 minutes to an hour so the 61 minutes would be 1 hour and 1 minute. Adding these to the originally stated 2 hours would be said as 3 hours and 1 minute


Why is it convenient to to measure time using 60 minutes in an hour not 59 or 61 and 24 hours in a day not 23 or 25?

because there is only 25 hours in a day and 60 minutes in an hour


What percent of an hour is 45 minutes?

25 percent = 15 minutes50 percent = 30 minutes75 percent = 45 minutes100 percent = 60 minutes


What percent is 1minute of 60 minutes?

It is 1.66...%. 1 divided by 60 equals that.


If you divide a hour ibto 60 minutes is it a good choice that 60 is better than 59 or 61?

One of the reasons 60 was chosen because it can be factorised by several numbers


What is 15 percent of one hour?

15% of 1 hour (60 minutes) = 15% * 60 = 0.15 * 60 = 9 minutes