Q: What percent of 60 minutes is 25 minutes?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Basic Math

25 minutes/60 minutes * 100 = 42% =====

1 hour = 60 minutes15 minutes = (60/15) = 1/4th of an hour1/4 = 0,2515 minutes is 25% of an hour

15/25 x 100 = 60 percent

11.25 minutes

1hour = 60 minutes therefore. 10 minutes/60 minutes x 100% = 16.67%

Related questions

25 minutes/60 minutes * 100 = 42% =====

25 percent = 15 minutes50 percent = 30 minutes75 percent = 45 minutes100 percent = 60 minutes

There are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. 1440 x 25% = 360 minutes

1 hour = 60 minutes15 minutes = (60/15) = 1/4th of an hour1/4 = 0,2515 minutes is 25% of an hour

36 / 60 = 0.6 = 60 %

Subtracting 25 percent from 60 gives 60 x (1 - (25/100)) = 60 x 0.75 = 45.

25% of 60 = 25% * 60 = 0.25 * 60 = 15

145 = 60 + 60 + 25

60 minutes is 100% of one hour.

25% of 60 is 15

60 out of 25 = 240%

60% of $25.00= 60% * 25= 0.6 * 25= $15.00