Study guides

☆☆

Q: What is 70 out of 40?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40% of 70= 40% * 70= 0.4 * 70= 28

The product of 70 and 40 = 70 x 40 = 2800.

The average of 40 and 70 is equal to (40 + 70)/2 = 55.

70

If you mean 40% of 70 then it is 28

40, as a percentage of 70 = 100*40/70 = 57.14 (to 2 dp)

-40 + 70 = 30

30

40 percent of 70 is 28.Therefore 40% of 70 dollars equals 28 dollars.

28 is 40% of 70. 28 * 100/40 = 70

40% off of 70 = 60% of 70 = 70*.6 = 42

Lcm of 40 and 70 is 280.

40/70=4/7=57.142%

70

lcm of 70 40

40 N, 70 W is in the Atlantic Ocean. 40 N, 70 E is in Kyrgyzstan. 40 S, 70 E is in the Indian Ocean. 40 S, 70 W is in Argentina.

70 / 0.4 = 175 Therefore, 70 is 40 percent of 175.

Which is more money- 40 cents or 70 cents- and that would apply to your question.

70 x 1.4 ie 98. 40% of 70 is 28. If you add 28 to 70 the answer is 98.

70 = 40 + 30 30 is 75% of 40 So the increase is 75%

The GCF is 10.

40

YES!!!!!!40/2=20 70/2=35

The GCF is 2.

For 40: 2 and 5 For 70: 2, 5 and 7