answersLogoWhite

0


Best Answer

8 + 37 + 0 = 45

32 + 18 + 15 = 65 = 60 + 5

Answer: 46 minutes 5 seconds

User Avatar

Wiki User

โˆ™ 2017-07-18 17:08:34
This answer is:
User Avatar
Study guides

Algebra

20 cards

A polynomial of degree zero is a constant term

The grouping method of factoring can still be used when only some of the terms share a common factor A True B False

The sum or difference of p and q is the of the x-term in the trinomial

A number a power of a variable or a product of the two is a monomial while a polynomial is the of monomials

โžก๏ธ
See all cards
3.8
โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…โ˜†โ˜…
1986 Reviews

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: What is 8 mins 32 seconds plus 37 mins 18 seconds plus 15 secs?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How many mins are in 900 seconds?

1 min = 60 secs 900 secs = 60 secs x 15 Therefore: 900 secs =15 mins


How do you multiply minutes and seconds by a number eg 3min 45secs x 3?

I can do it in many ways:Multiply the minutes and seconds separately, then correct for 60 secs = 1 min3 mins 45 secs x 3 = 9 mins 135 secs but 60 secs = 1 min, so 135 secs = 2 mins 15 secsSo 9 mins 135 secs = 9 mins 2 mins 15 secs = 11 mins 15 secs.⇒ 3 mins 45 secs x 3 = 11 mins 15 secsWork in seconds and convert back at the end3 mins 45 secs x 3 = 225 secs x 3 = 675 secs= 11 mins 15 secsConvert the seconds to a decimal of a minute, work it out and convert back at the end3 mins 45 secs x 3 = 3.75 mins x 3 = 11.25 mins= 11 mins 15 secsI am actually more likely to work with fractions as opposed to decimals as decimals can lead to inaccuracies3 mins 45 secs x 3 = 33/4 mins x 3 = 15/4 mins x 3= 45/4 mins= 111/4 mins= 11 mins 15 secsWork with the mins and seconds directly using sexagesimal (base 60) numbersTo avoid having to invent 50 new symbols for the numbers 10-59, I use the decimal numbers, but separate the sexagesimal "digits" by colons - like a digital clock. 3 mins 45 secs x 3 = 3:45 x 345 x 3 = 15 carry 23 x 3 + carry = 9 + 2 = 11⇒ 3:45 x 3 = 11:15⇒ 3 mins 45 secs x 3 = 11 mins 15 secs.


What is 3 hours and 36 seconds multiplied by 5?

3x5 is 15. 36x5 is 180. 180 secs is 3 minutes. So 15 hrs and 3 mins.


How long can someone hold their breath underwater?

about 37 mins. and 15 secs. but if you breath underwater,10 mins.


How many days are there in 56000 seconds?

None. Ond day is 60 secs x 60 mins x 24 hrs = 86400 sec 56000 sec is approx 15 hrs and 33 mins.


How long do you cook a 1.25kg chicken when instructed to cook 45 minutes for each kg?

If it states just 45 mins per kg, then it is 45 minutes plus 11.25 mins, so 56 mins 15 secs


How many seconds in 15 mins?

900


How many minutes equals 15 seconds?

A Minute is equal to 60 seconds In the same way , 15 Min = 60*15 = 900 Seconds


How many seconds are in 4 hours 23 minutes and 15 seconds?

Well do the math 4hrs = 240 mins 240+23= 263 mins 263x60+15=number of seconds


How fast do you run if you run 100 meters in 15 seconds flat?

100m / 15 secs = 6.67m/s


If it takes billy 32 minutes to get ready for school 23 minutes to drive to school and 15 minutes to class how many seconds does it take him in all?

4200 seconds 32 mins + 23 mins + 15 mins = 70 minutes. 70 mins X 60 = 4,200 seconds.


What is 8 minutes 32 seconds plus 37 minutes 18 seconds plus 15 seconds?

8minutes 32seconds + 37minutes 18 seconds + 15 seconds

People also asked