Study guides

☆

Q: What is a 20 percent discount off of 14 dollars?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

40% off 14 dollars leaves you with 60% of 14 dollars. 60% of 14 dollars = 14*60/100 = 8.40 dollars.

$14.00 fourteen dollars

86% off 200.00 dollars = 14% left of 200.00 dollars = 28 dollars

72.21% discount from 14 to 3.89

You would take 6 off to get 14.

14 dollars

30% off of 20 dollars = 70% of 20 dollars = 20*70/100 = 14 dollars.

$11.90 is $14 with 15% off. [ 100%-15% = 85%; 85% X $14 = $11.90. ]

A 10 percent discount of 140 is a discount of 14 (.10 x 140) Thus after a 10 percent discount, something that costs 140 would now cost 140 - 14 = 126

It is: 70-14 = 56 dollars56 dollars to the third power 56x56x56

5% if 14 dollars = 14*5/100 = 0.70 dollars

14 dollars.

14/100 = 14%

40/100 x 35 = 14 35-14=21 Therefore $21 :)

It is $14. If you are buying something that is 40% off and originally $35, your cost will be $21. You are saving $14.

It's the same as one quarter (or one fourth) of 14 dollars so divide by two then by two again to give $3.50

14% of $450,000 is $63,000.

A discount of 2.10 pounds for a total of 11.90

$2.10

i dont know it might be 14 dollars

14% of 11,000 = 1,540

14% x $1,700.00 = $238.00

0,14 x 4500,00 = 630 dollars

The answer depends on the starting point. Otherwise, if starting from X dollars, it is 0.2X - 14 dollars.

10 percent off 139.99 is 14.