Study guides

Q: What is the answer for pattern 20 40 30 60?

Write your answer...

Submit

Related questions

The LCM of 20 and 30 is 60. The multiples of 20 are 20, 40, 60, and so on. The multiples of 30 are 30, 60, and so on. So teh LCM of 20 and 30 is 60.

20+30+40+50+60+70+80 = 350Or (2+3+4+5+6+7+8)×10 = 350I'm not quite sure what 'pattern' means?

it is 35

40 minutes 30 miles = 1 hour = 60 minutes 20 miles = 60 x 20/30 = 1200/30 = 40

one continuation would be:20, 40, 30, 60, 40, 80, 50

40

Take your pick; 10 and 20, 10 and 30, 10 and 40, 10 and 50, 10 and 60, 10 and 70, 10 and 80, 10 and 90, 20 and 30, 20 and 50, 20 and 70, 20 and 90, 30 and 40, 30 and 50, 30 and 70, 30 and 80, 40 and 50, 40 and 70, 40 and 90, 50 and 60, 50 and 70, 50 and 80 50 and 90, 60 and 70, 70 and 80, 70 and 90, 80 and 90.

60 -20 = 40

20 and 2

20 + 40 = 60

it should be 30% because if you have 20% adenine, then that means you will have 20% thynine, therefore you have 40%. Now 100 minus 40 = 60. and since guanine and cytosine go together, they will have to be 30% each, since 30 +30 = 60 and 60 + 40 = 100 simple math. :)

20, 40, 60 and so on. 30, 60, 90 and so on. Common multiples include 60, 120, 180 and so on.

LCM(30, 40, 60) = 120 GCF(30, 40, 60) = 10

10, 20, 30, 40, 50, 60

40 mph = 40 miles in 60 minutes = 20 miles in 30 minutes.

20 30 40 50 60

20 30 40 50 60

1200

The factors of 40 are: 1, 2, 4, 5, 8, 10, 20, 40The factors of 60 are: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 10, 12, 15, 20, 30, 60

10, 20, 30, 40, 50, 60, and so on 10, 20, 30, 40, 50 The first ten multiples of ten are 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, and 100. 10,20,30,40,50,60,70,80,90,100,110,120,130,140,150,160,170,180,190.........................……and keep on adding 10.

203040 and 60 is 203040. I have a feeling you mean 20 30 40 and 60. In that case it would be 120

10 and any multiple of 10 (20, 30, 40, etc) 20 and 30, 40 and 90, 60 and 70

It will take 1 hour and 30 minutes to drive 60 miles at 40 mph. You can go 40 miles in 1 hour, therefore you will go 20 miles in half an hour. 40 + 20 = 60 miles.

Dividing distance travelled by speed, and multiplying by 60, gives 20/40 x 60 = 30 minutes.

The multiples of 20 are: 20, 40, 60, 80, 100, 120, 140, etc ...The multiples of 30 are: 30, 60, 90, 120, 150, etc ...The multiples of 40 are: 40, 80, 120, 160, etc. ...The lowest multiple common to 20, 30, and 40 is 120, so the LCM = 120

People also asked