Best Answer

Speed = Distance/Time = 150 km / 2 hours = 75 km per hour.

Q: What is speed of car traveling 150 km in two hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Math & Arithmetic

150/2.5 = 60 km per hour

Add on a quarter and you get 150+37.5 miles in 60 minutes.

40

An average of 45 mph.

The average speed is 120 miles per hour.

Related questions

150/2.5 = 60 km per hour

Add on a quarter and you get 150+37.5 miles in 60 minutes.

Depends on the speed at which it is traveling and the hours that it is driven.

55.231 MPH

420 mph

40

150 km in 3 hours is 150/3 = 50 km per hour.

If a car travels 200 km in 2 hours, it will be traveling at the speed of: 200 km/2 hours = 100 km/h (62 mph)

10 mph

An average of 45 mph.

The average speed is 120 miles per hour.

It is 76 km per hour.