Study guides

☆☆

Q: What is the speed of a car that travels 150km in 3.00 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Algebra

300,000 km/s in Scientific Notation = 3 x 105km/s

5 hours is 300 minutes. 300 divided by 3 is 100 minutes per person.

300 Miles = 482.80 KM482.80/596.56 KMPH59.99 Miles per hour

The first twelve positive integer multiples of 300 are as follows: 1 x 300 = 300 2 x 300 = 600 3 x 300 = 900 4 x 300 = 1200 5 x 300 = 1500 6 x 300 = 1800 7 x 300 = 2100 8 x 300 = 2400 9 x 300 = 2700 10 x 300 = 3000

300 = 3 x 102

Related questions

37.5kph

60 kph

Average speed = Distance travelled/Time spent = 300/6 = 50 km per hour.

Divide the distance travelled by the time taken....

Expressed in kilometres per hour, this is equal to 300/6 = 50 kilometres per hour.

Average speed = (total distance) divided by (total time) = (150 + 150) / (2.5 + 3.5) = 300/6 = 50 miles per hour.

It travels at the speed of 300

Divide traveled distance by time taken.So divide 300 by 10.answer is 30 km per hour.

speed of light

Sound cannot travel at 300 m since that is not a unit for speed. Sound travels at 300 metres PER SECOND.Time = Distance/Speed = 1500m/300m per second = 5 seconds.Sound cannot travel at 300 m since that is not a unit for speed. Sound travels at 300 metres PER SECOND.Time = Distance/Speed = 1500m/300m per second = 5 seconds.Sound cannot travel at 300 m since that is not a unit for speed. Sound travels at 300 metres PER SECOND.Time = Distance/Speed = 1500m/300m per second = 5 seconds.Sound cannot travel at 300 m since that is not a unit for speed. Sound travels at 300 metres PER SECOND.Time = Distance/Speed = 1500m/300m per second = 5 seconds.

That is the speed of light.That is the speed of light.That is the speed of light.That is the speed of light.

a bus travels 300 miles in 6 hours

People also asked