Study guides

Q: If i have 7dimes and 4 nickels how much money do i have?

Write your answer...

Submit

Related questions

4 dollars.

A nickel is 5 cents so 80 of them are worth 80*5 = 400 cents, or $4.

4 x 5gm = 20gm

53

400 cents, or 4 dollars.

$2.00

$1.40

$1.80

4 thousand dollars.

6 dimes, 5 dimes 2 nickels, 4 dimes 4 nickels, 3 dimes 6 nickels, 2 dimes 8 nickels, 1 dime, 10 nickels, and 12 nickels.

53 pennies

One dollar has 20 nickels, so $4 billion contains 80 billion nickels.

Mike Nickels is 6' 4".

There are 20 nickels in 1 dollar. 4 times 20 is 80. So, there are 80 nickels in 4 dollars.

a dollar and 95 cents

Jack would have 11 Nickles && 7 Dimes. Promise you thattt, (:

Since there are 20 nickels per dollar, there are 80 in 4 dollars.

19 quarters and 4 nickels.

76 of them.

100 pennies 10 dimes 20 nickels 4 quarters

It's $2.50. Hope I helped.

2 quarters = 2 * 25 cents = 50 cents 3 dimes = 3 * 10 cents = 30 cents 4 nickels = 4 * 5 cents = 20 cents The total is 50 + 30 + 20 cents, or 100 cents; i.e. one dollar.

1 nickel = 5 gm 4 nickels = 20 gm

6*10 + 5*5 + 4 = 89 cents

It is $1.15. 4 nickels = .20 1 quarter = .25 7 dimes = .70