Assuming no accelerate or decelerate figures, the average speed is 48 MPH.
Since the two distances are equal, the average is (40 mph + 60 mph)/2 = 50 mph.
50 mph, 40+60=100/2=50, assuming you use the same route.
At an average 50 mph, 60 hours. At an average 60 mph, 50 hours.
The average velocity of a thrown football is from 40 to 60 MPH. Although there has been faster velocities recorded.
Time = Distance/Speed = 40/60 hours = 40 minutes.
the average take of speed is about 60 to 70 mph
Yes, because average speed is all of the different speeds added together and then divided by how many speeds there are (ex: 70 mph + 60 mph = 130 mph. 130 mph divided by 2 = 65 mph (which is the average speed)) and speed is just how fast an object is moving (ex: 80 mph is the speed of something going 80 mph).
At speed of 60 mph it is 4 hours At speed of 40 mph it is 6 hours and so on ...
An excellent wrist shot can achieve 80 mph, perhaps higher. An average speed of 50-60 mph is reasonable to assume.
For most cars, between 40-60 MPH.