Study guides

☆☆

Q: What is the distance traveled at a speed of 60miles per hour for 8 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

Speed = Distance/Time Rearrange the formula: Time = Distance/Speed Time = 350/60 = 35/6 = 5 hours and 50 minutes

avg. speed = distance traveled / timeso, 100 km / 1.25 hours = 80 km/hr

If you know the distance traveled in a certain time you can calculate the speed. Distance traveled/time = speed. ex. 100 miles traveled in 10 hours 100/10 = 10 miles per hour

No. The average speed would be the distance traveled divided by the elapsed time.

distance traveled = speed multiplied by time taken.

To find average speed, divide the distance travelled by the time it takes to travel that distance. In this instance, 60 / 3 = 20. Therefore, you would need to travel at an average speed of 20 miles per hour.

S=d/t It's an Equation to show how to calculate the speed which would be the distance the object has traveled divided by the time is traveled for. Here's an Example: My Car traveled 10 miles in 10 hours so my speed would be 1mph as Distance: 10 miles divided by Time: 10 hours gives me 1mph.

Answer: 1 3/5 hours or 1 hour and 36 minutes Explanation: Distance traveled = Speed * time or solved for time is time = distance traveled / speed Plug in known values for speed and distance traveled and you will get the time it took.

speed = distance/time therefore: distance = speed x time example: speed = 3m/h time = 6 hours 3 x 6 = 18m = distance travelled

speed = distance/time = 420/7 = 70km/h

Speed describes the distance traveled by an object divided by the time in which the distance was traveled, if the direction is not specified.

The distance traveled by an object divided by the time it takes to travel that distance is called the average speed.[ Average ] Speed = Distance / TimeFor example :A car that travels 60 miles in a time of 2 hours has an average speed of 30 miles per hour.

People also asked