You have to know how long it takes to get to 90 mph to solve this. Speed = acceleration x time
The speed or velocity of a train has no bearing on its acceleration.
Unless the train is in a curve, you cannot have constant speed and constant acceleration. You either have constant speed and zero acceleration, or you have changing speed and constant acceleration. Please restate the question.
Depends on speed, stops, acceleration, and loading times
the maximum speed for a train is the maglev in japan 581 km/h
The maximum speed reached by the TGV was set in a record for the fasted wheeled train as 357.2 mph. TGV stands for Train a Grande Vitesse, meaning high-speed train in french.
No. The high speed Acela train has a maximum speed or 150 mph on sections between New York City and Boston, MA, with a section in NJ with a maximum speed of 135mph. For all other areas, its maximum speed is no higher than 125mph. While there are improvements authorized by the government to increase its speed, it is not generally referred to as a bullet train.
The maximum speed of a Maglev (magnetic levitation) train on a test track in japan was 581km/h. In Shanghai, a Maglev train routinely runs to the airport at 431km/h.
Acceleration means to gain speed. Losing speed is called deceleration.
Speed = distance / time, so time = distance / speed. Therefore, to get the answer, divide 46 miles by the speed of the train.
The average speed of that train is 536 miles per 2 hours. The speed can also be expressed as 6,432 miles per day, 268 miles per hour, 393 feet per second etc. In any case, that is one heck of a train !
Either 186mph or 200mph - depending on which model of train. However - the maximum speed traveled depends on the route & country.
'A' is slower. 'B' is faster. 'A' covers 220 miles, while 'B' covers 310 miles. 'B' gained 90 miles on 'A'. Since 'B' gains 18 miles on 'A' in each hour, it took (90/18) = 5 hours for 'B' to gain 90 miles on 'A', so both stated distances were covered in 5 hours. Speed of 'A' = 220/5 = 44 Speed of 'B' = A+18 = 310/5 = 62
The maximum speed a train in bangladesh usually can take is not more than 100-120kmhr. And average speed is 40- 80 km/hr.
That depends on your speed.
The train's average speed was 34.5 miles per hour.
186 miles per hour.
170 miles per hour
100 miles per hour.
131.82 miles per hour.