Study guides

Q: What is 365 times 52 minus 52 plus 1?

Write your answer...

Submit

Related questions

the answer is 52

It is: 52/365 times 100/1 = 14.25% rounded

54 (i used my hands)😌

52

32.5 or 32 1/2

52% of 365 = 52% * 365 = 0.52 * 365 = 189.8

0.1425

You don't have to do anything. Everybody gets 52 weeks in 365 days. Plus an extra day!52 x 7 = 364

There are 52 weeks plus 1 day in a non-leap year and 52 weeks plus 2 days in a leap year.

52

52 minus 26 is 26.

If you want 52 minus 25% of 52, then multiply 52 by .25 and subtract the result from 52.

20-12*6=52

Considering 2011 is not a leap year, it has 365 days; having 7 days in a week, 365/7 = 52 weeks plus 1 day.

y^2+9y-52 = (y+13)(y-4)

52

(6 x 5) - (3 x 52) + (12/4) = 30 - 75 + 3 = -42

52

There aren't exactly 52 weeks. Since 7 doesn't divide into 30 or into 31 for that matter they just multiplied 7 as many times as they could to get close to 365.

95 plus 52 plus 95 plus 52 equals 294.

We have 52 full weeks in the calendar, plus the day and a quarter left. That remaining quarter converts to an extra day every 4 years, resulting in leap years. We cannot simply remove the day for our leisure, for the wise know what a difference a day makes.

52

There are 365 days in a year, 7 days in one week. So 365 divide by 7 is 52

52 - 44 = 8

52 - 18 = 34

People also asked