Q: What is the unit rate 360 miles in 6 hours?

Write your answer...

Submit

Related questions

360 miles in 6 hours

60 miles per hour.

360 miles in 6 hours = 360/6 = 60 mph

b

The idea is to divide 360 miles by 12 gallons. That will give you a result in "miles per gallon".

900/2.5 = 360 miles per hour

360/12 = 30 miles per gallon.

It is either 60 km per hour or 10 seconds per km.

360/4 = 90 miles per hour. So 2 hours x 90 = 180 miles. 360 + 180 = 540 miles.

360 miles in 6 hours is an average speed of 360/6 = 60 miles per hour, no matter where it happened, even if it never left the parking lot.

360 miles

4 1/2 hours.

360 hours = 360/24 = 15 days360/ 24 hours = 15 days

it is roughly 6 hours, being 360 miles

18 720 miles

An average of 45 mph.

Speed value is missing. Assuming speed value 100 mile per hour, then it takes 360/100 hours = 3.6 hours

the bit rate is the amount of details in the video & audio in a unit time usually per second as in a hd videos the bit rate is high because the image (video) has much details , so 360 bit rate music file mean that the amount of the details in the audio is 360 bit rate & the higher the bit-rate the higher the details the higher the quality & the higher the size & I cant give an answer if 360 bit rate is good or bad because it Depends on the file size

I think almost everyone will agree that the Earth turns 360 degrees in 24 hours.That boils down to a unit rate of 360/24 = 15degrees per hour.

360 yards=0.204545455 miles

There are 24 hours in one day. Therefore, 360 hours is equal to 360/24 = 15 days.

No, 360 is 100 times more than 3.6 hours.

At this rate it should take approx. 26 gallons for 468 miles

360 miles, 5 and 1/2 hours

Depends on the Speed you are travelling. If you follow the speed limit, you will able to complete it in 6 hours -15 min.

People also asked

Study guides