Best Answer

360/12 = 30 miles per gallon.

Lvl 1

how are you'll doing i love u

Lvl 1

i love you too guguguguguguugugugugugu

Lvl 1

how are you my love?

More answers

Lvl 2

look

Lvl 1

Tt

Lvl 1

30/1

Q: How do you write 360 miles traveled on 12 gallons of gasoline in a unit rate?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Continue Learning about Other Math

it's 425 miles. It's a mathematic equation. you say the car travels 340 miles on 20 gallons of gas that's 340 over 20 and you want to know how many miles it travels on 25 gallons of gas, that's x over 25. you write it out as : 340 over 20 = x over 25, cross-multiply and you get 340(25) = 20x. (340*25 is equal to 8500.) thus your equation becomes 8500=20x. divide by 20 on both sides, 8500/20=425, and your answer is x=425 (x representing the amount of miles 25 gallons will travel)

261/5 miles.

5 gallons X 4 = 20 qts 1 gallon = 4 quarts 1 quart = 0.25 gallon

1.4 miles is written as: one and four tenths miles.

67,240,000

Related questions

140 + D = G

figure it out when you get gas write down how many miles you went and then write down the gallons you got and do the math figure it out when you get gas write down how many miles you went and then write down the gallons you got and do the math

1.45 x M

Cost = 1.45*Gallon

That is four hundred fifty miles on fifteengallons of gas.

1.45m=c or c/1.45=m

Fill your gas tank to the top and write down your mileage (save it). Drive you car until you have about 1/4 of a tank of gas left. At the pump write down your mileage and fill your tank up to the top again. Subtract your start mileage from your finish mileage. Take the number of miles you drove and divide it by how many gallons of gas it took to refill your tank to the top. This will tell you how many miles you get to a gallon of gas. Example: Beginning mileage; 90,000 miles - Finish mileage; 95,200 miles Gallons used; 20 gallons 95,200 -90,000 ------------- 200 miles 200 miles divided by 20 gallons = 10 miles to the gallon

Write down your mileage when you fill up your tank and how many gallons of gas. On the next fillup write that mileage down and subtract it from the first number. Divide that number from the number of gallons you put in. This will give you your MPG.

Fill your tank into the neck of tank and write down the miles. After driving several miles refill the tank to the same level in the neck and divide the miles by the number of gallons it took to fill to that level.

You wrote it perfectly.

The Nile River is the longest river in the world that 4160 miles a group of explorers travel along the entire now in xx days they traveled the same distance each day write an algebraic expression to find out each day's distance.

ForeignMarineHowever, If I was writing a sentence that said "He traveled overseas", and wanted to write it differently, I might use "He traveled to a foreign land" or "He traveled across the ocean".