Study guides

☆☆

Q: What is the unit rate for 420 miles in 7 hours?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

420 miles in 7 hours is 60 MPH (miles per hour).

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.

time= distance/speed=420/55=7.77 hours

That depends on your average rate of speed. At 60 mph, you can cover 420 miles in 7 hours. At 30 mph, it will take 14.

7 hours to drive 420 miles going 60 mph.

Average speed was 65 mph. 100 miles + 420 miles = 520 miles 2 hours + 6 hours = 8 hours 520/8 = 65 mph

Dividing distance by time gives 420/60 = 7 hours.

About 420 miles and approximately 7 hours of driving.

Average speed = total distance / total time Therefore, total time = total distance / average speed = 420 miles / 60 miles per hour = 7 hours It takes 7 hours to drive 420 miles at 60 miles per hour

Time = distance/speed Time = 420/70 Time = 6 hours

~420 miles ... just under 7 hours driving time

miles per hour * 7 60mph * 7 hours = 420 miles

People also asked

Featured Questions