answersLogoWhite

0


Best Answer

Lydia's speed on Tuesday was 180 miles divided by 3 hours, or 60 mph. If she then drove 7 hours at 60 mph, she drove 420 miles. Altogether, she drove 420 + 180 or 600 miles.

User Avatar

Wiki User

9y ago
This answer is:
User Avatar
More answers
User Avatar

Anonymous

Lvl 1
3y ago

420

This answer is:
User Avatar

User Avatar

Anonymous

Lvl 1
3y ago

420

This answer is:
User Avatar

Add your answer:

Earn +20 pts
Q: How many miles did Lydia drive if she drove 180 miles for 3 hours on Tuesday then drove 7 more hours at that rate?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
magnify glass
imp
Related questions

How far drive in hours from kelowna to Vancouver?

I drove that route a few years ago. It was about 5 hours.


If you ride 120 miles south at 60 mph how many hours did you drive?

You drove for two hours.


How many miles did you drive if you drove 30 miles per hour for .75 hours and 55 miles per hour for 1.25 hours?

You drove 91.25 miles.


Matt drove for three hours at 65 mph How far did he drive?

if he drove for 3 hours and drove at 65 miles per hour then 65 x 3= 195 miles the answer is 195 miles! A.KISS


How many hours would it take you drive 265 miles if you drove 60mph?

4 hours 25 minutes !


How long will it take someone to drive 1118 miles if they drove 86 miles in 2 hours?

26 hours.


Matt drove for 3.5 hours at 70 mph. How far did he drive?

245 miles


If you drove 224 miles in 4 hours. if you drove at constant speed how fast did you drive?

The answer is 224/4 = 56 miles per hour


How far would you travel if you drove at a speed of 35mph for 2 hours?

If you drove 35 mph for 2 hours, you would drive 70 miles. 35 X 2 = 70.


If you drove 40 mph for 55 miles how long did you drive for 5 hours?

The answer is in the "Miles per hour" (Mph) you drove. If you drove 40 Mph, then in one hour you would have driven 40 miles. Therefore, in five hours, at the constant speed of 40 Mph, you would have drive 200 miles.


Can someone help Sam and Dave are driving together Sam averaged 60 mph and Dave 57 mph but Sam drove 3 hours less than Dave If they drove 874 miles how many hours did Sam drive?

Sam drove for 6.0085 hours.


How many hours would it take you to drive 265 miles if you drove 130 mph?

2 hours 2 minutes.