Study guides

Q: What is 60 percent off of 450?

Write your answer...

Submit

Related questions

10 percent of 450 is 45.

60%

it is 450!

30% off 450 = 450 - (0.30 x 450) = 315

450-15%=450*.85=450=382.5

It is: 450-549 = -99

90

450 - 26% = 450 x (1 - (26/100)) = 333

450 * 0.4 = 180 450 - 180 = 270 So, the 40% off of $450 is $270

60 percent off of 230 is 138.

60 percent off 54 is 32.4.

60 percent off 29.50 is 11.80

$360

34 off of 60 = 66% of 60 = 39.6

10% off 60 = 60 - (0.1 x 60) = 54

It's $450 off, $2,550 still on.

12% (Percent)

100% = 450 1% = 450/100 20% = (450/100) x 20 = 9000/100 = $90

60 percent of 5 dollars is 3 dollars

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

60% of 20 is 12. 60% off 20 is 8.

20 dollars are 100 percent. You want 40 percent off, that means you want 60 percent. 20/100 = 0.2 is 1 percent that value times 60 gives the wanted 60 percent. You have to pay only 0.2 times 60 = 12 dollars instead of 20 dollars.

60% of 575 is 345

450 - 60 - 60 - 60 - 60 - 60 - 60 - 60 - 60 = -30

60% off 140 dollars is 84 dollars.