Study guides

Q: What is 36 percent of 60?

Write your answer...

Submit

Related questions

36%

$36 is 60% of $60 .

60% of 36 is 21.6

60%

It is: (60-36)/60 times 100 = 40% decrease

Using the equation of percent of change.(Original Value - Current Value) / Originalvalue *100% = Percent change(60 - 36 ) / 60 *100 = 40%40% is the percent change

60 percent of 60 is what number?.6 x 60 = 36

60

36 / 60 = 0.6 = 60 %

36 60 times .60

60% = 0.60 60% off $60 = $60 x 0.6 = $36 Your cost will be $60 - $36 = $24

You can set the problem as a fraction, then convert it to decimal, then to percent: 36 minutes of an hour = 36/60 (reduced, it is 3/5) To change 3/5 to a decimal, divide the top number by the bottom number = 0.6 0.6 = 60%

36 is 60% of 60

40% off = 60% left. 60% of 60 pounds = 60*60/100 = 36 pounds

36 / 60 divide 60 by 3 to get 20 then divide 36 by 3 to get 12 the sum is now 12/20 into a percentage. How many times does 100 go into 20? ---5 times. So do 12 x 5 which is 60 So the answer is 60%

60% of 60= 60% * 60= 0.6 * 60= 36

You would need 36 blue pages. 60*(60/100)=36

61% of 60= 61% * 60= 0.61 * 60= 36.6 minutes or 36 minutes 36 seconds

36 as a fraction of 60 is written as 36/60. That can be reduced to 3/5 by dividing both the numerator and the denominator by their GCF, which is 12. 3/5 can be expressed as a decimal (0.6) by dividing the denominator into the numerator and 0.6 can be expressed as a percentage by multiplying it by 100 (60%) 36 is 60 percent of 60.

Solve these polynomial expressions: .6(.6X) = 60 beomes .36X = 60. Thus X = 60/.36 which equals 166.6666666 = 166.67 and .4(.4X) = Y becomes .16(166.67) = Y Thus Y = 26.67 rounded.

60 percent means 60%

1 hour=60 minutes 60/100=3/5=0.6=36 seconds.

36/60 or 3/5

.70x+.10(60)=.60(x+60) let x= number of gallon at 70% .7x+6=.6x+36 .1x=30 x=300

36 percent of 100 is 36.