Study guides

Q: What percent of 60 minutes is 25 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

1 hour = 60 minutes15 minutes = (60/15) = 1/4th of an hour1/4 = 0,2515 minutes is 25% of an hour

25 minutes/60 minutes * 100 = 42% =====

There are 60 x 24 = 1440 minutes in a day. 1440 x 25% = 360 minutes

Subtracting 25 percent from 60 gives 60 x (1 - (25/100)) = 60 x 0.75 = 45.

25 percent = 15 minutes50 percent = 30 minutes75 percent = 45 minutes100 percent = 60 minutes

145 = 60 + 60 + 25

25, as a percentage of 60 = 100*25/60 = 41.66...%

25% of 60 is 15

60 minutes is 100% of one hour.

60 out of 25 = 240%

60/25 = 2.4 = 240%

Since an hour equals 60 minutes, the number of minutes in 3 hours 25 minutes would be 3(60) + 25, which equals 205 minutes.

2% of 60 min is 1.2 minutes

25/(60/100) = 41.6 recurring (that is, 41.6666.. or 41 and two thirds). Therefore, 25 is 60 percent of 41.6 recurring.

1525/60 = 25 hours (and a bit) 1525 - (25 * 60) = 25 minutes Therefore the answer is 25hours and 25 minutes.

25 minutes is 0.4166667 hours (25/60).

15 / 0.6 = 25 Therefore, 15 is 60 percent of 25.

36 / 60 = 0.6 = 60 %

3.1 miles in 25 minutes = 60*3.1/25 = 7.44 miles in 60 minutes ie 7.44 mph.

60 is 25 per cent of 240

15/25 x 100 = 60 percent

60% = 60/100 = 0.6 ; 25 * 0.6 = 15.

Well, one hour is obviously 60 minutes. So you work out how many hours 25 minutes is by dividing 25 by 60, which is equal to 0.416666666

25% of 60 = 25% * 60 = 0.25 * 60 = 15

20%