Q: What rate of speed is 4 miles in 18 minutes?

Write your answer...

Submit

Related questions

She would run 2.4 miles in 18 minutes.

18km in 10 minutes equates to a speed of 67.1 miles per hour.

Depending on the speed of the vehicle, if you are going 60 miles an hour you will be driving for 1hr. and 18 mins Depending on the speed of the vehicle, if you are going 60 miles an hour you will be driving for 1hr. and 18 mins

54 minutes45 minutes per 2.5 miles45/2.5 = 18 minutes per mile3 miles * 18 minutes = 54 minutes

59.52 mph

18 miles at 60 mph

4 hours 18 minutes.

The average speed is 20.038 mph.

You can go 45 miles in 54 minutes.

Time = Distance/Speed = 18/50 = 0.36 hours which is a little over 21.6 minutes.

18 miles

You can travel 45 miles in 54 minutes at that pace.

(18 miles) / (20 minutes) = (18 miles) / (1/3rd hour) = (3 x 18) mi/hr = 54 miles per hour.

18 hours 43 minutes.

At a constant speed of 208 mph you have covered 62.4 miles in 18 minutes If the amount of fuel used is 21 gallons the fuel consumption is 2.914286 mpg

rate is distance/time therefore, the rate will be 30/18. this is the same as 5/3, or 1.66666666666miles/hour

Using a time goal of 17.5 minutes, you would need to maintain an average speed of at least 6.86 (7) miles per hour.

Her time to work is 2 hours and return is 3 hours. The distance is 36 miles.

18 miles at 43 mph would take 18/43 = 0.4186 hours = 25.116 minutes = 1506.98 seconds to 2 dp)

18 miles in 40 minutes equates to 27 mph.

Distance = speed X time at speed. In this instance, the time is unknown; designate it t. Then 12 miles = 40 miles/hour X t or t = 12/40 hours = 0.30 hours or 18 minutes (60 minutes = 1 hour).

11.11 minutes distance equal rate divided by time.....time equals rate divided by distance.

50 miles = 60 minutes 5 miles = 6 minutes 15 miles = 18 minutes

To find out how long it would take one to go 100 miles at a speed of 18 miles per hour, simply divide 100 miles by 18 miles per hour, which gives you 5.555 hours. If you'd like to find how many hours and minutes, simply multiply the .555 by 60 which gives you 33.333 or 33 and 1/3 minutes. So your final answer would be 5 hours and 33 1/3 minutes.

Light travels 186,282.4 miles per second in the vacuum of space. At that speed, it takes the light from the sun about 8 minutes and 18 seconds to reach Earth.

Study guides