Study guides

Q: What is 60 percent off of 60 dollars?

Write your answer...

Submit

Related questions

12 dollars off of 60 dollars.which is just 48 dollars. so 20 percent off of 60 dollars is 48 dollars.

60 percent of 5 dollars is 3 dollars

60% off 140 dollars is 84 dollars.

60 dollars off.

20 dollars are 100 percent. You want 40 percent off, that means you want 60 percent. 20/100 = 0.2 is 1 percent that value times 60 gives the wanted 60 percent. You have to pay only 0.2 times 60 = 12 dollars instead of 20 dollars.

3 dollars if 50 percent of 60 dollars is 30 dollars take the zero off and that's your answer

60% off of 148 dollars = 40% of 148 dollars = 148*40/100 dollars = 59.2 dollars

40% off = 60% 60% of 21 dollars = 21*60/100 = 12.60 dollars

40% off 7 dollars = 60% of 7 dollars = 7*60/100 = 4.20 dollars.

40% off 37 dollars = 60% of 37 dollars = 37*60/100 = 22.20 dollars

40% off of 58 dollars = 60% of 58 dollars = 58*60/100 = 34.80 dollars.

22 dollars

60% off of 166 dollars = 40% left of 166 dollars = 166*40/100 = 66.40 dollars.

40% off of 15 dollars = 60 left of 15 dollars = 15*60/100 = 9 dollars.

40% off 171 dollars = 60% [left] of 171 dollars = 171*60/100 = 102.6 dollars

40% off 14 dollars leaves you with 60% of 14 dollars. 60% of 14 dollars = 14*60/100 = 8.40 dollars.

40% off of 54 dollars = 60% of 54 dollars = 54*60/100 = 32.40 dollars

40% off of 20 dollars = 60% of 20 dollars (100 - 40 = 60) = 20*60/100 = 12 dollars

$60 off. $40 still on.

40% off = 60% So 60% of 105 dollars = 105*60/100 = 63 dollars.

40% off of 112 dollars = 60% of 112 dollars = 112*60/100 = 67.20 dollars

It is: 20-12 = 8 dollars

$148

25

295 x 60 % = 177.00