Study guides

☆☆

Q: What time is one hour thirty-five minutes after 230 p.m.?

Write your answer...

Submit

Still have questions?

Related questions

4:05pm.

630

It has a 230 minute driving time.

1 hour and 45 minutes.

1 minute = 60 seconds so 230 minutes = 230*60 seconds = 13800 seconds

230 mph = 370.15 kmph

3.8333 minutes.

60 + 60 + 60 + 50 = 230 3 minutes 50 seconds

3 hours and 50 minutes

just under four hours (60 x 4 = 240) as only 230 miles travelled or 60 miles in 60 minutes therefore 230 miles in 230 minutes = 3 hours (3x6 = 180) 50 minutes (230-180)

5 hours 5 minutes. (Note, every hour you will have travelled 45 miles. 45 x 5 = 225 and plus 5 makes 230 miles.)

approx 230 miles 30 minutes flight time

People also asked