0

# When it is six thirty how many minutes must pass before the big hand gets to where the little hand was at six thirty?

Updated: 9/24/2023

Wiki User

9y ago

Best Answer

62.5

Wiki User

9y ago
This answer is:

## Add your answer:

Earn +20 pts
Q: When it is six thirty how many minutes must pass before the big hand gets to where the little hand was at six thirty?
Write your answer...
Submit
Still have questions?
Related questions

20 minutes

yes

### When it is four o'clock how many minutes must pass before the big hand gets to where the little hand was at four o'clock?

twenty 4/12 = 1/3 = 20/60

### How far pass the e can you go on the gas gauge before you actually run out?

Each vehicle is a little different, but you probably have one to two gallons left in the tank. If you know the vehicles mpg you can figure it out. If your vehicle gets 15 mpg you have between 15 and thirty miles before you start walking.

Twenty minutes.

### Do the days get shorter in Hawaii in the winter?

a little... Honolulu gets 10 hours and 50 minutes of daylight on the day of the winter solstice.

### What time does Lisa Simpson go to school?

leaves at 10 to 9 am and gets there 1 or 2 minutes before the bell.

### Exactly how many minutes is it before 8o'clock if 40 minutes ago it was 3x as many minutes past 4 o'clock?

40x3=120minso... divide 120 into 60 gets you 2so... 2hrs + 40minso.. 120+40=160 minutes[not sure. ask math teacher. LOL)

### How many minutes does it take for a snake to die from a tarantula attack?

depending on the snake, it will proboly eat the tarantula before it gets a thought to attack the snake.

### Why does Mona act like A from Pretty Little Liars?

Mona actually IS A, the first one anyway, before she gets killed by Spencer.

### When should you fertilize your peach tree?

in the spring and just before it gets cold in the fall. a little bit in the summer won't hurt

### How do you figure the answer for when it is four o'clock how many minutes must pass before it gets to four o'clock?

12 hours later e.g. 4am to 4pm, or 4pm to 4am 1 hour = 60 minutes 12 hours = 60 x 12 = 720 minutes